Yeelight Candela – Overview

Yeelight Candela

Иницирај романсата со едноставна ротација
Елегантен, безвременски дизајн | Беспрекорна светлосна  транзиција  | Пренослива и на полнење | Симултана групна контрола

Раскошен дизајн, уметничко дело

Канделиниот финален дизајн е одговор на 4-месечна соработка со мултинационални дизајнерски тимови. Илјадници скици беа создадени и ревидирани со цел да се најде совршена комбинација помеѓу светлина, естетика и технологија.

Нов дизајн со беспрекорна светлинска транзиција

 

Candela го прифати нежниот дизајн. Нашите фабрики внимателно го усогласија секој зрак од светлината за да бидете сигурни дека одлично се врти подеднакво. Оваа технологија овозможува мазна, лесна транзиција при приспособување на осветленоста.

 

Пoвеќе светлина

Со технологијата BLE Mesh, Candelas може да комуницира една со друга, овозможувајќи ви истовремено да контролирате до 30.000 Candelas одеднаш. Едноставно ротирај ја Candela и гледај ги сите  колективно се ротираат со ваша контрола.

Изглед на топла свеќа за топло чувство на на срцето

Candela има 1600 K температура на бојата, со иста температура на бојата како свеќичка и има прилагодлива осветленост што ќе ви овозможи да го имитираат истото топло чувство на свеќа. Дизајниран со здрав ум, Candela произведува минимална сина светлина. 

Вградена батерија на полнење за долготраен живот

Вградената батерија од 2100 mAh овозможува континуирано користење до 8 часа со едно полнење. Преносливоста овозможува Candela да биде дел од секој момент во вашиот живот. 

Вашиот телефон e вашиот далечински управувач до прекрасна ноќна светлина

Паметно контролирајте ја Candela со поврзување на телефонската апликација Yeelight. Со апликацијата вие не само што можете да контролирате една Candela, туку исто така може да контролирате повеќе Candelas одеднаш. Всушност, можете да изберете одредени Candelas во една група и да ги програмирате различните групи за прикажување на разни убави модели на светлина. 

 

Посебен дизајн

Стаклото како природно транспарентна поликарбонатна (PC) светилка овозможува светлина да се распределува рамномерно и убаво. Мешавина на најсовремената технологија и стил.

Скриен приклучок за полнење и 3-контролни поставки

Дизајнот и убавината на делот за полнење се стратешки поставени за да не го одвлекува вниманието од елегантноста и естетиката да се заштити од оштетување. Скриена на дното на Candela вклучува три контролни поставки за лесно вклучување / исклучување или поврзување со Bluetooth и индикаторско светло во две бои за да се прикаже статусот на полнење.