Yeelight Candela – Spec

Изглед


Модел бр.


Боја


Димензии


Тежина

Изглед


YLFW01YL


Златна


72 × 195мм


430 гр

Спецификација


Светлосен флукс


Јачина на боја


Батерија


Опсег на комуникација


Работна температура


Моќност

Спецификација


0,3-13 lm


1600k


2100mAh + микро USB (1.2m)


20м (отворена околина)


-10 – + 40 ° C


6,5 W