Yeelight portable led desk lamp – Overview

Yeelight LED Desk Lamp

(Стандардна верзија и верзија за полнење)

Флексибилен дизајн, удобно осветлување

360-степен флексибилено тело | Прилагодлива осветленост и температура на боја | Намалување на синото светло | Индекс на рендерирање на бои

 

Минималистички дизајн, елегантен изглед

Едноставен дизајниран, убавина и практичност, со поголема светилка, која ја максимизира својата површина на осветленост без да ја жртвува естетиката.

003

Флексибилни, но сепак издржливи

Флексибилноста на лампата со 360 степени овозможува совршен агол на осветлување по ваш избор. Опремен со технологијата за мемориски метали, ламбата лесно може да се врати на вашите омилени позиции. Металот е обложен со силиконски финиш кој обезбедува мазна, удобна надворешност по допир. И покрај тоа што е флексибилен, светилката има стандард за издржливост на ABS и го одржува својот беспрекорен квалитет дури и по илјадниците тестови за виткање.

Прилагодлива температура на бојата и осветленост
Изберете од широкиот спектар на температурата на бои кои се движат од 2700K до 6500K. Главата на светилката се состои од 60 мини монистри организирани стратешки за најдобро да ја прилагодат бојата на температура по ваша желба. Преку безброј експерименти и дизајнирани испитувања, специјалната организација на распоредот на топлата и ладната светлина беше доделена на патент. (Патентен број: 201720803686.7)
Прилагодлива температура на бојата и осветленост
Изберете од широкиот спектар на температурата на бои кои се движат од 2700K до 6500K. Главата на светилката се состои од 60 мини монистри организирани стратешки за најдобро да ја прилагодат бојата на температура по ваша желба. Преку безброј експерименти и дизајнирани испитувања, специјалната организација на распоредот на топлата и ладната светлина беше доделена на патент. (Патентен број: 201720803686.7)
Прилагодлива температура на бојата и осветленост
Изберете од широкиот спектар на температурата на бои кои се движат од 2700K до 6500K. Главата на светилката се состои од 60 мини монистри организирани стратешки за најдобро да ја прилагодат бојата на температура по ваша желба. Преку безброј експерименти и дизајнирани испитувања, специјалната организација на распоредот на топлата и ладната светлина беше доделена на патент. (Патентен број: 201720803686.7)

Единствена дисперзија на светлина за да се прикаже висококвалитетна светлина

Висококвалитетните мини lightbeads имаат индекс на рендерирање на боја на 88 Ra, со што се обезбедува вистинско рендерирање на боите. Главата светилка е специјално дизајнирана за рамномерно распределување на светлото. Blue-ray редукционен материјал е исто така усвоен за поудобно осветлување на очите.

Едноставна врска, едноставно одвојување

Наполнете ја ламбата користејќи микро USB кабел или едноставно да ја приклучите во струја, со што ќе ви донесе квалитетно светло.

Вградена батерија на полнење со долготраен век

Со батерија од 2000mAh, едно полнење може да трае до 5 часа на постојана употреба. Без разлика дали тоа е дневна соба, библиотека или училница донесете си ја светлината со вас каде и да одите.

Едноставно работење со контролни копчиња на допир

Три копчиња на допир | Палење и гасење | Осветленост | Температура на боја
Различните комбинации на осветленост и температура на бои ви овозможуваат да го одберете амбиентот врз основа на вашите преференции.
Прилагодување на осветленоста: се движи од 20% до 100% со 5 прилагодувања
Прилагодување на бојата на светлината: се движи од 2700K до 6500K со 5 подесувања