Yeelight portable led desk lamp – Spec

Параметри
Име на производотYeelight LED Desk Lamp
Тип на производYLTD01YL (Стандардна верзија) YLTD02YL (верзија за полнење)
Нето Тежина0.59Kg (Стандардна верзија) 0.65Kg (верзија за полнење)
Светлосен флукс260 lm
Температура на бои2700 K – 6500 K
Ra88
Опсег на осветленост20%-100%
Агол на осветлување120°
Влезна моќност3W (стандардна верзија) 5W (верзија за полнење)
Влез за светилка5V 1A
Пакетот вклучуваLED светилка , микро USB кабел (1м), упатство за користење
Белешки:
1. Ra е индекс за да се оцени нивото на светлината што ја претвора оригиналната боја на објектот. 
2. Ra 88 се тестира под температурата на бојата на 4000 K, чиј резултат од тестот е базиран на Извештај за оптички тест од Yeelight.
3. Перформансите на лампата за полнење може да се користат околу 5 часа, се тестира под температурата на бојата од 4000 K и 60% од осветленоста, чиј резултат од тестот е базиран на Извештајот за Optical Test Yeelight.