Mi A2 – Android One

Погледнете го Mi A2, најновата дополна со Android One.
Остваривме партнерство со Google за да Ви донесеме паметено, безбедно, и прекрасно искуство со најновите иновации од Google.

Лесно и едноставно споделување на фотографии

Со апликацијата Google Photos, сите ваши фотографии зачувани и лесни за пронаоѓање,
Најди фотографии според локацијата, луѓето како и работите на нив. 
Едноставно пишете го зборот Луѓе и Google ќе ги сегметнирата фотографиите.
Исто така можете да ги означите луѓето што ви се поважни, како 
“Иван и јас во Мадрид” или “Мама и тато”.

*Не е достапно во сите земји

Надминат проблем со меморија

Android One ви дава дополнителен простор за вашите фотографии. Автоматски добивате неограничен простор за да ги чувате вашите фотографии со висок квалитет и сето тоа е бесплатно преку Google photos.

*Free storage at high quality requires Google account and internet connection.

Пронајди ги своите фотографии како никоаш до сега

Со Google Lens, можете лесно да видите што фотографирате и да добиете подетални информацииј за локацијата.

Завршете ја својата работа со помошта од Google Assistant

Android One телефоните ја олеснуваат вашата работа додека сте во движење со помошта на Google Assistant – со гласовни комади. Изговорете “Ok Google” за да започнете.

Безбеден телефон

Со нови надоградувања на месечно ниво и вграден Google Play Protect, Android One уредите се едни од најбезбедните. Google Play Protect активно скренира и потврдува преку 50 милијарди апликации дневно и детектира вируси.

Едноставно и лесно

Android One телефоните користат софтвер кој е дизајниран од Google и истиот е направен да биде едноставен за користење и интуитивен. Користењето е лесно и прилагодувањате се на далеку повиско ниво.

* Google, Android One, Google Photos, Google Play Protect и Google Lens се трговски марки на Google LLC