Mi Max 2 – Краток преглед

Mi Max 2

Голем екран, поголема батерија

6.44″ извонреден екран / 5300mAh батерија

6.44″ извонреден екран
За повеќе содржини

Голем екран за подобра мултимедиа и уживање во игрите

Нашата најголема батерија до сега

Целосно метално тело
Дизајниран за користење со една рака

Скриена антена, заоблени ивици. Перфектно чувство на држење во рака.

Голем 1.25μm пиксел

Sony IMX386 камерата вади одлични слики во намалено осветлување.

8 јадрен Snapdragon 625 процесор
4GB RAM

Играјте подобро. Со 4GB RAM, Snapdragon 625 процесорот со Adreno 506 графика ќе ви овозможат супер перформанси без загревање во игрите. 

Одличен стерео звук

Голем звук – голем дисплеј.
Mi Max 2 интелигентно ќе го промени звукот во стерео кога ќе биде во хоризонтален мод.

Спецификации >

Split-Screen е опција на оперативниот систем MIUI 9 & 10. За повеќе детали како да го користите, проверете на нашата страна www.miui.mk.

* сликите прикажани на оваа страна може да се разликуваат од реалноста за ситни детали затоа што се сликани во студио.