Mi MIX 3 – Overview

AI детекција на сцена

12 категирии на сцени

AI инстантно разубавување на видео со Beautify

Интелегентно детектирање на лицето и инстантно разубавување

AI студиска светлина

Како да имате студиско светло во вашиот џеб

AI Шминка

Природна убавина за момент

AI динамички фотографии

Замаглување на позадината како во сон

AI осветлување на очите

7 начини за дополнително убави фотографии

960 fps видео со успорена снимка
Доживејтего моментот со повеќе детали

Снимањето со 960 fps овозможува да снимате во успорена снимка исто како на филм.

6GB + 128GB Qualcomm®
 Snapdragon™ 845 flagship процесор

6GB РАМ меморија значи дека многу лесно и едноставмо можете да користите голем број на апликации истовремено без притоа да размислите. 
The Snapdragon™ 845  процесор од највисоката класа произведен од Qualcomm®. 
Кога станува збор за играње без лаг тогаш овој процесор е незаменлив.

10W безжичен полнач. Зголемена ефикасност за 30%
Безжичен полнач е вклучен во пакувањето

Полнете побрзо. Компатибилност со сите Qi стандарди за безжични полначи.
Користете го овој полнач каде и да посакате!

93.4% сооднос на екран – површина
6.39″ Дисплеј на целата површина

24MP + 2MP предна камера
Инстантно замаглување на позадината

Магнетен лизгач на дисплеј
Нов тип на интеракција

12MP + 12MP задна камера
Ултра осетлива AI двојна камера

Одличен за ноќни фотографии
Стабилни фотографии со одличен вечерен поглед.

Qualcomm® Snapdragon™ 845
Највисока класа на процесор