Mi Smart Clock – spec

  • Димензии: 113 mm x 68 mm x 81,5 mm
  • Тежина: 272 g**Вистинската тежина може да варира во зависност од процесот на производство
  • Монитор: 4″
  • Резолуција: 800×480
  • Микрофон: Низа од 2 микрофон
  • Говорник: Звучник со целосен опсег од 1,5 инчи
  • Безжичен мод: Wifi 2,4 GHz, Bluetooth 5.0
  • Поддржани системи: Андроид 4.4, iOS 9.0 и погоре
  • Напојување: 5V/2A
  • Приклучок: Micro-USB

Напишете коментар