Amazfit GTR 47mm

8.690 ден

Спецификација

 

Големина

Тежина (без каивче)

 

Одделение за отпорност на вода и прашина

Екран

Екран на допир

Видови на стандардни ленти за часовници

 

Ширина на лента

Сензори

 

Позиционирање

Поврзанот

Батерија

Метод на полнење

 

Времетраење на теоретско полнење

Траење на батеријата

 

 

 

 

 

Материјали за тело

Поддржани уреди

Додатоци

Amazfit GTR47mm

47.2 x 47.2 x 10.75 mm

Aluminum alloy:Approx. 36g
Stainless steel:Approx. 48g
Titanium:Approx. 40g

5 ATM

1.39″ AMOLED, Resolution 454×454, 326 ppi

Corning Gorilla 3 стакло + слој против отпечатоци

Алуминиумска легура: Кафеава кожна лента, Нерѓосувачки челик: Кафеава кожна лента и Титаниум: лента со Fluororubber

22 mm

BioTrackerTM PPG biological tracking optical sensor, 6-axis acceleration sensor, 3-axis geomagnetic sensor, Air-pressure sensor, Capacity sensor, Ambient light sensor

GPS+GLONASS

BT5.0 BLE

410mAh LiPo

База за магнетно полнење, полнење од 2 пински погон.

Approx. 2 hours

Типично сценарио за употреба: 24 дена. Отчукувањата на срцето секогаш, следење на спиењето, 150 притисни известувања со осветлување на екранот, подигнете го зглобот за да го видите екранот 30 пати, стартувајте или вежбајте 3 пати неделно 30 минути со GPS вклучен и 5 минути за други операции. Основна опција на гледање: 74 дена. Исклучете ги  Bluetooth, отчукувањата на срцето и другите карактеристики и подигнете го зглобот за да го видите екранот 100 пати на ден.

Метална микрокристална циркониумска керамика, полимерни материјали.

Android 5.0 and above, iOS 10.0 and above

База за магнетно полнење и упатство за корисник

Amazfit GTR 42mm

42.6 x 42.6 x 9.2 mm

Approx. 25.5g

 

5 ATM

1.2″ AMOLED, Resolution 390×390, 326 ppi, Always-On Display                                                                                    Corning Gorilla 3 стакло + слој против отпечатоци

Starry Black: Црна силиконска лента, Cherry Blossom pink: розова лента од силикон, Moonlight White: Бела силиконска лента, Coral Red: црвена силиконска лента и Glitter Edition: Бела кожна лента.                        20 mm                                                                                                BioTrackerTM PPG biological tracking optical sensor, 6-axis acceleration sensor, 3-axis geomagnetic sensor, Air-pressure sensor, Capacity sensor, Ambient light sensor

GPS+GLONASS

BT5.0 BLE

195mAh LiPo

База за магнетно полнење, полнење од 2 пински погон.

Approx. 2 hours

Типично сценарио за употреба: 12 дена. Отчукувањата на срцето секогаш, следење на спиењето, 150 притисни известувања со осветлување на екранот, подигнете го зглобот за да го видите екранот 30 пати, стартувајте или вежбајте 3 пати неделно 30 минути со GPS вклучен и 5 минути за други операции. Основни опции на гледање: 34 дена. Исклучете ги Bluetooth, отчукувањата на срцето и другите карактеристики и подигнете го зглобот за да го видите екранот 100 пати на ден.

Метална микрокристална циркониумска керамика, полимерни материјали.

Android 5.0 and above, iOS 10.0 and above

База за магнетно полнење и упатство за корисник

Боја : Stainless steel
Исчисти

SKU: Недостапно Категории: ,