Главна четка за XIAOMI робот правосмукалка Pro

490 ден

Компатибилен модел: Xiaomi роботска правосмукалка Mop Pro

Type: STYTJ02YM-ZS

Што има во кутијата: главна четка × 1, четка за чистење × 1

Бруто / нето тежина: 76.1g / 52.5g

Големина: 43 × 43 × 187мм

Големина на пакетот: 46 × 40 × 188,5мм

Материјал: пластика, најлон


Категории: ,