Mi ХЕПА(HEPA) резервен филтер

Original price was: 2.990 ден.Current price is: 2.490 ден.

HEPA филтри со филтрирање на воздухот од 360 °
Филтрите со висока ефикасност се неопходни за да се задржи воздухот чист. Нашите HEPA филтри од 360 ° го филтрираат воздухот преку три слоја за брзо и ефикасно прочистување. Примарниот слој ги филтрира поголемите честички, косата и прашината. Вториот слој е HEPA филтер H13 што зафаќа честички со дијаметар од 0,3 μm и погоре, вклучувајќи PM 2.5, честички од чад, влакна од миленичиња, полен, па дури и патогени бактерии. Конечно, третиот слој е направен од јаглен високо квалитетна активна состојка за апсорбирање на формалдехид и други штетни хемикалии, па дури може да ги елиминира мирисите. . .

Назив: Mi Air Purifier HEPA filter
Производител: Xiaomi
Висина: 293 mm
Дијаметар: 
200 mm
Компатибилност: Со сите Mi прочистувачи за воздух (Mi Air Purifier 2, Mi Air Purifier 2s, 3H & Mi Air Purifier PRO)
Карактеристики: Филтер за апсорпција кој ги комбинира технологиите за прочистување на воздухот и стерилизацијата со патогени микроорганизми. Уживајте во дишењето свеж воздух!

Нема на залиха