Mi Прочистувач за воздух – ПРО Х

20.990 ден

Пакување
1x прочистувач
1x филтер
1x кабел за напојување
1x прирачник
Перформанси за чистење на CADR
PCADR 600м3 / ч во просторија од 72м2
FCADR на ниво од 250 m3 / h
Потрошувачка на енергија
70W (максимум)
Препорачана површина
42-72м2
Тежина
9,6 кг
Димензии
310х310х738 мм
Поддршка за гласовни асистенти
Google Assistant
Амазон Алекса
 Карактеристики
На допир OLED дисплеј
Автоматски режим со ласерски детектор за квалитет на воздух
До 14 месеци живот на филтерот ХЕПА
Далечински управувач и автоматизација на Xiaomi Home
Зафаќа 99,97% од честичките од чад, прашина, бактерии, вируси итн.

Нема на залиха

Категорија: