Mi Aluminum Roller-ball Refill Пенкало

99 ден

Комплетот од три резервни PREMEC полнења за Mi Aluminum Roller-ball Refill Пенкалото гарантира непречено движење и одлична прецизност при пишувањето.

Име на брандот: Xiaomi

Тежина на предметот : 18.1 g

Димензии : 15 x 3 x 3 cm