Mi Electric Toothbrush (3 pack spare)

Original price was: 790 ден.Current price is: 580 ден.

Надворешен изглед

 

Дршка на четката

Димензија: L 187.5 mm, Φ28.5 mm

Назив: Mi Electric Toothbrush

Боја: бела

Модел: DYS01SKS

Номинален напон: 3.7V

Номинална моќност: 2W

Oтпорност на вода: IPX7

Произведено во: China

Полнење: преку 12 часа

Стандард за перформанси: GB 4706.1-2005, GB4706.59–2008, Q/SKS 001-2017

 
 

Полнач

Димензија: овален, 65 mm x 40 mm

Режим на полнење: индуктивно полнење

Спецификации: безбедно затворено куќиште

Отпорност на вода: IPX7

Нето тежина на производот: charging dock 60g

 
 

Четкичка (Универзална)

Боја: светло сива

Модел: DDYST01SKS

Стандард за перформанси Q/SKS 001-2017

Матерјал: DuPont filament

Димензија: L 85mm, Φ24.8mm

Нето тежина: 8g

 

Пакување

Димензија: 211 * 135 * 42.5mm

Тежина: 295g

Пакетот вклучува: Рачка за четката / Power shaft protective cover Colored rings / Платформа за полнење / Четкица и заштитно капаче / Упатство за користење


Категории: ,