Mi Електричен тротинет Про 2

Original price was: 39.990 ден.Current price is: 36.990 ден.

Модел                                 DDHBC11NEB

Максимална брзина     25km/h (Max speed for each mode: Pedestrian mode: 5km/h; D: 20km/h; S: 25km/h)

Досег                               45km

Тежина                               14.2kg

Кочење                              E-ABS и дискови

Моќност                            300W

Гуми                                    8.5″ пневматски

Тип на мотор                   Brushless DC motor

Издржува тежина         до 100kg

IP-оцена                             IP54

Време на полнење        8-9 часа

Тип на батерија               Lithium ion батерија

Модел на батерија          NED1004-K

Капацитет на батерија  12800mAh/474Wh

Волтажа                              42VDC

Тежина на батерија        3kg

Траење на батерија       500 полнења


SKU: 6934177715761 Категории: ,