Mi Travel Pillow

1.190 ден

General Information

Бренд: Xiaomi
Категорија: Перница
Боја: Сива
Погодна за: Деца и Возрасни
Матерјал: Памук
Начин на употреба: Перница за околу врат за патување
Комфорт: Удобна

Димензија и Тежина

Димензија (Должина х Ширина х Висина)

76.00 x 11.00 x 6.50 cm

Тежина на продуктот – 0.4340 kg