Mi Wi-Fi зголемувач на опсег Pro

890 ден

Модел

Димензии

CPU

ROM

RAM

Тип на антена

Безжични стандарди

Стапка на сигналот

Безжична заштита

Напојување

R03

80×54×70 mm

MT7628K 580 MHz

2MB

8MB

2 надворешни антени

IEEE 802.11b/g/n

2.4 GHz, до 300 Mbps

WPA-PSK/ WPA2-PSK енкрипција

100-240 V/0.35 A