Xiaomi Robot Vacuum S10/ Mop Pad 2-Pack сива боја

590 ден

Спецификации
Марка: Xiaomi
Име на производ: Mop Pad
Тип на производ: Додаток за правосмукалка
Компатибилни модели: Xiaomi Robot Vacuum S10 / S12
Боја: Сива


Категории: ,