Redmi 8A over.

Поддржува 18W Брзо полнење*
Се полни за 2.2 часа*

*Стандарден 10W полнач. Ако сакате да ја добиете најдобрата ефикасност за полнење,
може да набавите брз полнач кој поддржува 18W