Xiaomi Air Fryer 6L spec

Спецификации

Име на производ
Xiaomi Воздушен Фрајер 6L
Модел на производ
MAF08
Номинален напон
220V–240~
Номинална фреквенција
50Hz/60Hz
Оценет волумен
6L
Материјал за кошница
Легура
Нето тежина/Бруто тежина
4,6 кг/5,6 кг
Номинална моќност
1500 W
Боја
Црна
Вкупни димензии
300 × 379 × 280 мм
Внатрешни димензии на едно тенџере
241 × 241 × 126 мм

Содржина на пакетот

Воздушна фритеза ×1
Плех за пржење ×1
Упатство за употреба ×1