Претставен Redmi Note 7

Уредот доаѓа со импресивен 48 мегапикселен главен сензор на Samsung, заедно со 5 мегапикселна секундарна камера. Главната камера користи модерна технологија, која и овозможува да комбинира четири пиксели во еден,…

Continue Reading