Mi Формалдехиден резервен филтер С1

1.990 ден

 Посветен на Прочистувач на воздухот Mi
Прочистувач на воздухот Mi 2
Прочистувач на воздухот Mi 2S
Прочистувач на воздухот Mi 3H
Прочистувач на воздухот Про
 Боја Зелена
 Ширина 200 мм
 Висина 293 мм
 Дополнителни информации Посветен на отстранување на формалдехид, штетни честички ПМ2,5 и специфични мириси од воздухот
Густ ХЕПА филтер Е12
Јаглероден филтер од кокос
Брза и лесна инсталација
Препорачана замена на секои 6 месеци