Mi Automatic Црн Чадор

1.490 ден

Чадорот Xiaomi може да се користи и за време на дождливите денови и за време на потоплите сезони. Чадорната обвивка има силен степен на темнина, која ефикасно штити од штетно УВ зрачење, а водоотпорната ткаенина спречува накиснување од дожд.

  • Димензии на продуктот: 300 x 30 x 30 cm ; 508 g
  • Боја: Црна
  • Тежина на спакованиот продукт : 839 g
  • Батерии:  Lithium ion batteries се потребни

Нема на залиха