Mi Хартија за пренослив принтер, 2×3″, 20 листови

Original price was: 690 ден.Current price is: 490 ден.

  • Бренд: Xiaomi
  • Модел: XMBXXZ01HT
  • 3 “големина хартија за Xiaomi Mi преносливиот принтер
  • 20 парчиња хартија
  • Големина: 3 “