Mi Ionic Фен За Коса

Original price was: 2.890 ден.Current price is: 2.456 ден.

Грижете се за здравјето и изгледот на вашата коса со фенот за коса Xiaomi Mi Ionic! Силниот проток на воздух ќе овозможи брзо сушење, а напредната технологија за јонизација и интелигентната контрола на температурата ќе ја обезбедат вашата соодветна хидратација, елиминирајќи го ризикот од сушење!

Модел

Тип на производ

Функции

 

 

 

Номинална моќност

Напон

Ширина

Висина

Дебелина

Тежина

Должина на кабел

Сертификати

Дополнителни информации

Состав

CMJ0LX3

Фен за коса

Нега на коса со јонизирање
Интелигентна контрола на температурата
Прилагодување на брзината на дување
Циркулацијата на топол и ладен воздух
Прицврстување на магнетната млазница
Ротација на 360 °

1800 W

220V~50Hz

160 mm (z dyszą)

215 mm

77 mm

547 g

1,7 m

GB 4706.1, GB 4706.15, GB 4343.1, GB 17625.1

Излив на проток на воздух: 1,6 m³ / min

Фен за коса
Насочен преклоп
Упатство за употреба


Категории: , ,