Mi LED Desk Lamp 1S

3.990 ден

Модел

Боја

Опсег на осветлување

Опсег на боја

Luminous flux

Индекс на рендерирање боја

Влезна волтажа

Волтажа

Моќност

Просечен век на траење

Компатибилност

Безжично поврзување

Стандарди

MJTD01SYL

Бела

1%-100%

2600K-5000K

520lm

Ra90

12 V 0.8 A

220-240 V–50/60Hz 0.45 A

9 W (Lamp + LED Driver)

25,000 часа

Android 4.4 или iOS 9.0 и нагоре

Wi-Fi IEEE 802.11 b/g/n 2.4 GHz

GB 7000.1, GB 7000.204 and GB/T 17743


Категории: ,